Любимий город

Ну, здрастуй, Києве мій, я повернулась!
З бажанням знов пройтись по вуличкам
Твоїм величним, старовинним
Топтати лист жовтогарячий під ногами
Вдихати вітер той, що дме в обличчя
І знов кохати наче вперше …………….

Прекрасний ти у будь-які часи природи
Була я тут улітку, восени
Я буду гостювати в тебе взимку, навесні
Лишень у цьому місті цвітуть ще кани
Лишень у цьому місті так пахнуть навесні каштани

Так хочеться відчути і збагнути
Що саме тут злилося воєдино
Минуле, сьогодення і майбутнє
Що саме тут під золотисті купола
Які помпезно підпирають небеса
Збираєш ти усіх слов’ян
І раз-у-раз повчаєш
І вірувати заставляєш
У МИР СВОБОДУ І ЛЮБОВ!!


Рецензии