Тобi пробачу
А думкою про іншу,
Тобі пробачу.
Твоєму духові молитимусь, юначе.
Гірчичне дерево росте,
Тобі пробачу.
Вже час вдягатися для осені журбою.
Жовтневе листя облетить,
Тобі пробачу.
І поцілунок твій зими
Тобі пробачу.
Твоєму духові молитимусь, юначе.
Свидетельство о публикации №108022701722
Rumila Tsitsko 14.01.2009 13:54 Заявить о нарушении
Галина Тальнова 15.01.2009 16:35 Заявить о нарушении