Серце

1 куплет

В твоєму серці немає вільних місць
Хоча б куточком ти зараз поступись
Мені так треба відчути тебе знов
Не опирайся, відкрий в собі любов

Приспів

Крізь вогонь і воду
Не знаючи броду
Відчиню всі двері
Знайду тебе в пустелі

Птахом у небо лину
Бо ти - одна, єдина
Зорі усі для тебе
З цього зірву я неба

2 куплет

В моєму серці для тебе – небокрай
Ти з ним як хочеш і скільки хочеш грай
Усі вітрила наповню почуттям
Тебе, єдину, нікому не віддам

3 куплет

Ось наше серце, на двох – одна любов
І в тому серці з’єдналась наша кров
Ми завжди поруч, шукай мене в собі
Та тільки щастя цього не загуби


Рецензии
очень красивая песня!

Панченко Юлия   12.12.2009 14:53     Заявить о нарушении
Спасибо,Юлия)

Сабина Ховхун   12.12.2009 19:05   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.