Зачарованная

Стих на украинском языке

Ти відкрила свої зачаровані очі,
Подивилась крізь мене у мрії свої,
Десь колись, тобі хтось, чогось напророчив,
І спалив твої крила в пекельнім вогні.

І тремтить в пустоті, споглядає на мене,
Із очей твоїх сірих , самотня душа,
І не знає сама, чого їй так треба,
Заблукала у світі, й себе не знайшла.

І чогось мені сумно, моя ти маленька,
Все попереду в тебе, давай же прокиньсь,
І у цьому безмежжі знайди сама себе,
Та із попелу правди, прошу відродись.

Маєш бути ти сильна, і як річка бурхлива,
Невблаганно вриватись в рутину життя,
І здійсняти свої, свої й мої мрії,
Кожен день відчувати подих буття.

Ти відкрила свої зачаровані очі,
Подивилась крізь мене у мрії свої,
Ти знайди у собі захисні привороти,
Та від страху мене, і себе захисти.

25.06.2005р.


Рецензии