Примара
Самотній подих ночі
Мені закриє очі
І замість ковдри листя
Впаде мені до ніг
Де ти, я ще не знаю
І скрізь тебе шукаю
Як сумно, що тебе
Знайти так і не зміг
Приспів
Можливо, я сам в тому винний
Та час мій на жаль швидкоплинний
І вдень і в ночі тобою марю
Як сумно що ти- лише примара
2 куплет
До тебе з підвіконня
Я простягну долоні
І крок у невідоме
Зроблю до тебе я
Тебе вже майже бачу
Сльозами щастя плачу
Тебе, моя примаро
Шукав я все життя
Свидетельство о публикации №108022500815