Чи маю право?
Чи маю право я питати
Чому мене не бачиш ти?
Чи маю право я шукати
Оті незвідані шляхи?
Тобі на вушко прошепочу
Чи маю право вибачать?
До тебе в снах іти щоночі?
І наяву у снах літать?
Приспів
Чи маю право на кохання?
Тебе питаю я востаннє
І краплі горя з очей в долоні
В твої я знов зберу
Чи маю право я казати?
За тебе сяду я за грати
І все що хочеш в цьому світі
Для тебе я знайду
2 куплет
Чи знаєш ти як я страждаю?
Як серце лине в майбуття?
Я знов і знов тебе благаю
Не залишай мого життя
Чи маю право на надію?
Мені ти зараз поясни
Чому лише про тебе мрію?
Чи маю вбити ті я сни?
Свидетельство о публикации №108022500813