Вольний птах
Благаю тебе, хоч на мить зупинися
З’явися на час і зникни на вік
Чому в моїм серці ти так забарився?
Нехай би вже з нього назавжди ти зник
Приспів
Як люди зникають у пошуках дива
І гаять життя , обираючи шлях
Так само і ти- наче вітер мінливий
Самотній назавжди, бо вільний ти птах
2 куплет
Чому я чекаю, ховаю бажання?
Чому я ридаю, не бачачи сліз?
Чому сподіваюсь весь час на кохання
Та тягне мене той тягар лиш униз
3 куплет
Нехай я забуду усе, що казав ти
Можливо, колись ти згадаєш мене
Але це напевно вже буде в останнє
Бо все, що було, безнадійно мине
Свидетельство о публикации №108022500722