Карапет-2008

Любим Україну
Ми всіма серцями,
Доки влада ззаду
Любить нас із вами.
Нині в нас гулянка,
І простий її сюжет:
Глушимо горілку
І танцюєм карапет.

Пиймо за добробут
Неньки-України,
Щоб найвище в світі
Піднялися ціни!
Щоб могли купити
Ми паперу в туалет
Й нічим було ...ти,
Станцювавши карапет.

Нащо ті "Прориви",
Збільшення зарплати,
Як доходам нашим
Цін не наздогнати,
Як знімати можна
Фільми жахів про Бюджет?!
Тільки нам байдуже:
Ми танцюєм карапет.

Хто побув "небидлом"
Трохи на Майдані,
У жовтогарячім
Досі ще дурмані.
Фахівці зі Штатів
Знають, в чому тут секрет, -
Нам "по барабану":
Ми танцюєм карапет.

Вірять в нас майданцям,
Відключивши розум,
Раді ми все більшим
Обіцянок дозам.
Їх же щедро сиплять
З телерадіо й газет -
Ми тому щасливі
І танцюєм карапет.

Довго танцювали -
Трохи потомились.
Владу обирали -
Сильно помилились.
Та на цю проблему
Нам дають імунітет
Випита горілка
І веселий карапет.


Рецензии