Вес ння меланхол я

Весіння меланхолія. Горілі шматки буденності.
Звичка залишатися одною переважає обставини.
Холодність слів стане доказом вірності,
Тепер всі емоції будуть відсталими.
Під впливом таблеток повільно божеволію,
Вбиваю почуття заспокійливими засобами.
Цікаво, це допомагає? Ненавиджу долю,
Яка зробила коханців дійовими особами.
Дістала звичка бути покірною,
Агресія визиває брутальні вислови.
Сама? Нічого, не скиглю я...
Життєвий трамвай з рейки вислизнув.


Рецензии