Струмом по шк р проб жуть мурахи

Струмом по шкірі пробіжуть мурахи,
Маленький світ розлізся на шматки.
Стереотипи все, уява страху,
Всі складнощі придумаємо ми.
Обшарпаний диван, паркет і стінка,
Ілюзії від наркотичних страв.
Шалена збудженість. Життєвая картинка,
Усе одно де я , а де не я.
Байдужість не зламає твої плани.
Мені любов не треба, тільки секс.
Ти граєшся з вогнем, іди до мами.
Іди від мене. Це не має сенс.


Рецензии