Акацiэвий пил

Акацієвий пил

Заворожено танули зорі,
Розчинялись вітри у казках,
Тихим шепотом сутінків, арфами спокою
Запах акації спав.

По бруківці блищали пилинки
Сяйва місяця. Тихі вогні
З мишачим шурхотом, ніби обвуглинки,
Нишком ховались в пітьмі.

Заворожено танули зорі,
Сяйво місяця пестило нас,
Тому сяйву в незручній тремтливій покорі
Ми принесли кохання і час.


Рецензии