Присмак корицi

Коричневий колір вливається в серце
Гаряче
Присмак кориці
Об скло на фіранці комашечка б’ється
На волю
Інше минеться
Присмак бажання назустріч світанню
Обійми
Дівоче кохання
Попіл гарненько рядочком лягає
Закохана
Щира востаннє


Рецензии
та не востаннє весна
ні
не остання

Галина Тальнова   29.02.2008 17:17     Заявить о нарушении