Stop

Stop, хлопец, годзе!
Прасіць выбачэння
Маліцца аб згодзе!
The end усяму
Ва усялякім разе,
Я больш не таю
Камяню ў паглядзе!
Хопіць злавацца
Сама на сябе,
Някчэмна старацца,
І марыць у сне!
Ты чуешь?Ніколі!
Табе абяцаю
Не дакрануся далоні
Тваей, я стрымаю!
Не спадзявацца
І ужо не чакаць,
Тое, што страчана
Сілком ты не вернешь
Знікла каханне, даволі шукаць
Па цемных вуглах
Адзінокай кватэры...
Усе!Хопіць!Годзе!
Я ведаю, веру
Мае мяне знойдзе!
Заблыталась стужка...
Хіба ж я не лепш за ўсіх!?
Але я ўсяго толькі служка
Служка пачуццяў сваіх...


Рецензии
Когда в стихах звучит душа,
То идеальность не важна…

Татьяна Сац   18.09.2008 13:44     Заявить о нарушении