Перший недосяжний...

Ти станеш моїм першим недосяжним…
Моя кара
За впевненість, пиху й вальяжність…
Нездара:

Міцний в душі нести фундамент
Від Бога
Й в страстей котел жбурляти замість
Пального…

Та вже інакше не врятую мої крила…
Та й доки я
Носитиму червоні квіти на могилу
Свого спокою?

Не недосяжність мене вабить до тебе
Щось глибше…
Хто вдовольнить мою в тобі потребу
Як зникнеш?

Всі почуття зима згортає у купу
Під сніг…
Жаданий мій, але ж такий неприступний
Поріг!

І я смиренно застигаю на краще
В надії…
Не станеш моїм першим недосяжним…
Можливо…


Рецензии