Моя хвороба

Моя хвороба - гра свiтанку,
I вiчний рух туди, де зорi,
Моя хвороба - лезо фанку,
Холодний блюз i струм мiнору.

(Я знову дихаю в безмежжя
I час вагою в сотнi рокiв
Тече iз носу спiлим соком,
I мозок знову давить нежить.)

Моя хвороба без кордонiв:
Сприймають щохвилинно скронi
Пульсуючi ритми галактик...
Затишшя.
Остання атака.


Рецензии