Де моя мр я?

***
Скрізь тиша стоїть
Суто навколо мене
У строках щось наболить
Але не про любов знову тема
А вона все мовчить
Я сиджу поряд з нею
Щось у серці звучить
Але десь під землею
І так рветься душа
У небо, за грати Землі
До бажанного раю
Де як я - чекаєшь весни
Але не має крила
Без нього зникаю
Разчинилася сила
До молитви звертаю
До Бога Любові
Щоб мене пригортав
І від нашої крові
Ще хтось поряд лежав


Рецензии