Моэ сонце

Солнышку, которое зажгло во мне искру творчества...

Щасливий день прийде з тобою,
І сонце зійде у тобі;
В очах бринить блакить росою,
Волосся ж – золото полів.

Ти ніби поруч, хоч далеко,
А слово відстань коротить.
Я бачу твоє щире серце
І постать ніжної душі.

В тобі є все: і зорі ночі,
І квіти скошених лугів,
Дощів осінніх дивний смуток
І літні легкії вітри.

Ти так чарівна і прекрасна,
Та палець в рота не клади,
Бо сонце має ніжні ясла
І гострі паростки-вогні.

Я відчуваю щастя жити
І загадкові миті днів –
Ти відкриваєш їх для світу,
Бо маєш крила на спині.


Рецензии