Калi у жыццi лiхая гадзiна

Калi у жыццi лiхая гадзiна,
лютуе люты на двары,
даверся Марыi.
Кропелька веры…
Захаваць сябе у гэтым жорстiм мiры так цяжка!
Далонь да долонi,
позiрк, накiраваны у неба, i кропелька веры…
Iдзi, не блукая у цемры, па дарозе да сябе.
Марыя стане для цябе агеньчыкам.
Даверся ёй. Не блукай у цемры.
Кропелька веры… i лiхая гадiна завершыцца.


Рецензии
На это произведение написано 5 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.