серпень...

у темну ніч в широкії луги,
щоб чути плескіт тихої води,
щоб роси чисті цілувати,
а під ногами шурхіт м'яти;
щоб місяць стежку прокладав
і щоки ніжно цілував,
щоб від свободи вмить вп'яніти
і рвати сплячі нічні квіти;
щоб ноги босі утомились,
щоб так хотілось залишитись
траву духмяну толочить,
зробити вічною цю мить;
щоб із коси розплелись коси,
на ноги плакали ті роси,
щоб жар у щоках розовів,
щоб так блукати до зорі;
в нічних туманах відшукати
стежину росами поляту -
я хочу так тебе зустріти,
солодкий серпень літа...


Рецензии
серпень, серпень, чудовий час,
серпень, серпень, хай радує нас!

Урра i день народження!

Владислав Чафонов   07.04.2010 10:24     Заявить о нарушении
день рождения у Вас?)

Алхимия Чувств Натали   07.04.2010 12:23   Заявить о нарушении
На это произведение написано 10 рецензий, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.