трiщина...

Вiдвернутись вiд кохання, хоч би як,
крiзь всi його старання
та не маю зараз такого сприймання
       де моЭ...(кохання)
у думках моiх зiтхання
       та ти знаЭш — це...(кохання)
вiдчуваю руйнування
серце рве на шмаття — це моЭ прокляття


Рецензии