Нелiнiйнiсть

Бездоганна надійність.
Безнадійна догана.
Майбуття нелінійність —
це не так вже й погано.

Маятник метроному —
розмаїття хвилясте.
Чом не їдеш додому,
незбутнЄ моє щастя?

Несвідоме світання.
Ідеальність розламу.
Кострубатість кохання —
добрий привід для драми.

Добрий привид з-під стелі
як відлуння блукає.
Е-хе-хе! У оселі!
Хто гучніше гукає!

Хто ввімкнув гучномовця
у шляхетності тиші?
Нам замало вже сонця?

Сиром ласує миша.

Шкода, кішки немає.
Може, взяти в знайомих?

Щастя, що відчуваєш
вдома, в день неприйомний?

Ніч, з 11 на 12 лютого 2008 р.


Рецензии
Чудовий вірш, такий витончений і багатогранний. Я захоплена. А миша - дуже мила деталь))
З повагою,

Ирина Бабанина   09.11.2008 20:54     Заявить о нарушении
Дуже вдячний :)

Алексей Костромин   10.11.2008 20:52   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.