Часу мало, ми квапимось жити

Встав, умився і побіг,
На роботу, чи до школи.
На обід лиш з’їсти встиг
Бутерброд і випить «коли».

Отруїв свій організм –
Шлунок та гидня роз’їла.
В Хуаніти катаклізм –
Знову надивився «мила».

Зупинись, перепочинь,
Запізнився – не біжи,
Подивися навкруги, прикинь,
Стільки ти разів вже жив.

А коли ти знов помреш,
То народишся ще раз.
Та не квап той час. – Авжеж.
Навкруги дивись. – Гаразд.


Рецензии