Розлука

То й що з тобою розмовляти
Мій лагідний та ніжний звір
Потрапив за кохання грати
Було хоч не виходь на двір
 
Хоч ріж себе, хоч в петлю шию
Кидайся в прірву з головой
Та маю всеж мій друг надію
Що ми зустрінимось з тобой
 
Навіщо тільки буде зустріч ?
Не марна трата часу ? Гей !
Обмірювання темних вулиць
Розмови про минулий день
 
Що сенсу в тім ? Скажи мій друже
Навіщо ми зустрілися ?
Я від кохання ледь одужав
Тому і розлучилися


Рецензии