Кохання

Не існує кохання, повірте.
Це лиш казка, ілюзія, дим,
Ви самі це перевірте,
Як довести його існування, чим?

Не побачити оком,
Не відчути на смак,
Хто зіткнувся із ним ненароком,
Хай мені розповість як.
Як зустріти свою любов,
Якщо її не існує?
Спочатку то гормони в кров,
Потім холод у серці лютує...

Звичка може з’явитись,
Дуже добре нам стане разом,
Та прийде день коли зупинитись,
Буде вирішено часом.

І почнуться холодні чвари...
Дощі сліз,тихі зітхання,
Навкруги тільки чорні хмари...
НУ ТО ДЕ ВАШЕ КЛЯТЕ КОХАННЯ?


Рецензии