В мо му св танку нема омани

В моєму світанку немає омани.
Вітання зорі - інструмент скрипаля.
Цілунок кохання не містить обману.
А світло - то консул життя.

Сопілки мелодія вмита росою.
Мотив квітковий донесеться з гаїв.
Пройтися з тобою легкою ходою -
То посмішка неба згори.


Рецензии