Я сьогоднi змiнила пароль на своему его,

Я сьогодні змінила пароль на своєму его,
Ти не зможеш тепер прочитати мої думки.
Я пишу на вологому склі свою першу книгу -
Чи ти зможеш останню сторінку у ній знайти?

Лікувати чужі почуття - це в твоїй манері,
Та сьогодні можливість у тебе в-останнє ця.
Ти попсовою піснею знову проникнеш в мене,
Тільки більше цей трек на повтор не поставлю я.


Рецензии