Народження

Бачила вчора вагітне небо
стогнало. Мале дитя зсереди-
ни штовхало. Виштовхувалось.

Тяжко було - небо за ніч
посивіло. Тужилось. В річ-
ку виплюнуло. Народило.

Перший сніг доїдає мої сліди...


Рецензии