imho

Обпльовані вірші
Дорожчі за інші.
Достатньо снаги -
Виставляй на торги.
Сучасні поети за давніх не гірші,
Хоча і поводять себе як лохи.

Обсмоктані фрази
Тепер як урази.
Вигадуй нове,
Коли мода зове.
Хоч порно пиши, хоч відверті образи,
Тебе надрукують. (Як досить лаве).


Рецензии
я в захваті, дуже сподобалось !!!! :))

Елена Скордина   14.05.2009 03:10     Заявить о нарушении
Я дуже тому рада :)

Леля Ладо   15.09.2009 16:36   Заявить о нарушении