Важлива

Залишаюсь тобі, як надії уламок,
І втікаю від тебе сльозами рясними.
Я читаю з протертих думок свій світанок,
І на захід дивлюся очима новими.

На асфальт кольоровою крейдою ляжу -
Поцілуй мене листям осіннім опалим.
Свої сумніви викреслю всі і одразу:
Я сьогодні для тебе важливою стала.


Рецензии