Захмiлiв вiд своiх спогадiв

Захмілів від своїх спогадів. Подолав часовий бар'єр.
Жовтоока печаль осені не застудить мене тепер.

Я ковтаю пігулки споминів, занотовую кожен гріх.
І сьогодні, в подяку осені, консервую вчорашній сніг.


Рецензии