Запломбованi нерви. Закоркованi мрii
У чужому півріччі - інша весна.
Я зав'язую вузол на вкраденій вірі,
Та мені твоя ласка уже затісна.
Я дивлюся на світ крізь діряві долоні.
Ти вдихаєш крізь губи надмірні слова.
Ми з тобою покірні римованій волі,
Але роль ця для мене уже не нова.
Свидетельство о публикации №108020501730
Елена Скордина 14.05.2009 03:12 Заявить о нарушении