Це небо, таке по-домашньому тепле,

Це небо, таке по-домашньому тепле,
Пестить мене долонею-вітром.
А нічка вкриває бабусиним пледом,
З клітчастим малюнком нехитрим.
А ще зігріває гаряче какао
Із чашки із милим зайчатком.
Сьогоднішній вечір такий вже ласкавий,
Що хочеться просто мурчати.

Мур-мур


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.