Адчуванне

 
Люблю я пах паветра па вясне,
Заплюшчываць ад сонца вочы,
Дурэць,смяяцца сам сабе
І ў след за зоркай сваей крочыць!

Мне падабаецца глядзець праз голле
І бачыць у ім блакіту часткі
Люблю свае я наваколле,
Люблю сяброў сустрэць знянацку.

Хачу прыціснуць да сябе ўвесь свет
Трымаць яго ў сваіх абдымках
І маляваць у паветры свой партрэт
Як быццам на дзіцячых фотаздымках)


Рецензии