Мой край

Край…
Мой родны беларускі край!
Твае лугі, палі і рэкі
У сэрцы назаўжды
Навекі...
Твае мне мілыя дубровы
Твае празрыстыя азеры
І нават васілек у полі
Што расце...
І залацісты колас жыта,
Што хіліць голаў да зямлі
І ў небе цмяным тыя зоры,
Што не пагаснуць да зары
Я не змагу забыць ніколі...


Рецензии
Дзякуй Вам за вершы! Вельмі спадабаліся!

З павагаю,

Андрей Ястремский   28.08.2008 00:56     Заявить о нарушении
Дзякуй вам за водзыў!

Настачка   28.08.2008 09:58   Заявить о нарушении