Маргаритка

Проста, чарівна та ігрива.
Як сонечко маленьке, мила.
У неї жовта серцевина,
Обрамлення м’яке рожеве.

Вона зір радістю наповнить.
Росте у горщиках та клумбах.
Нектар на кінчиках пелюсток.
Всміхнутись без причини змусить.


Рецензии