Словами сир т

Ви люди! Наші ви батьки, діди!
А оберніться, подивіться на своїх дітей!
А оберніться! Покоління вже не те!
А оберніться та зробіть із нас людей.

Чому ми без любові матерів
На світі живемо? Скажіть мені?
Чому і без суворих батька рук,
І лагідних бабусиних пісень.

Ми діти! Квіти ми життя!
Ми квітнемо, але не там де треба.
В притулках живемо і це наша сім`я.
А доля в деяких із нас ганебна.

Порушуємо не для себе ми закон,
Не через світ, не через зло! Ви чули?
Не через владу, погляди чи гніт!
А через вас, що нам ніколи рідними не були.


Рецензии