Голодомор в Украине 1932-1933 рр
Лунають у серці народу слова.
Хто був у тенети голодні закутий,
Тим янгольський хор свою пісню співа.
Хоч мріяли стерти з крижалів історії
Печальні та страдницькі їх імена,
Та не згорить, як у крематорії,
Пам’ять народна, незламна стіна.
Запалимо свічку, як образ скорботи,
Запалимо свічку, як оберіг,
Запалимо світло пошани й турботи
Для тих, хто побачити щастя не встиг.
Свидетельство о публикации №108012600290