Безымянное укр

Якщо ти запитеєш,
що в житті головне,
відповім, що не знаєш
ні себе ні мене.

Бо життя то як пісня
у дубовім гаю
пісня вітру навмисна
щоб влюбився в країну свою

Бо життя то як квітка
і тендітна й гнучка
і сумута для неї як клітка
ось що є те життя

материнська любов
і велике кохання
тихий спів солов"я
і журчання Дніпра

Запитаєш, а чи є, те кохання?
Відповім:"Кохання -- життя"

Оце тут написав
і для себе рішив
я щаслива людина
бо живу, хочу жити та жив...


Рецензии