дурнi рими

Вікна, вікна,
Двері, двері,
Стіни, стіни,
Стелі, стелі,
Дороги, дороги,
Лабіринти,
Орбіти, орбіти,
Програми, плани,
Гармонія світу,
Душа світу
В обличчі людини,
У всіхніх діях,
У штучних системах,
У точних схемах,
У дурних римах,
У маленьких рибках,
У прозорій воді,
У стінках судин,
У кров’яних тільцях,
В атрофованих серцях,
Фізики нуль,
Я не хочу, не можу,
Який інститут,
З мене вийде
Чокнутий психіатр
Або чокнутий філософ
Чи музикант
Або наркоманка
В школі вивчають
Поетів-наркоманів
«Земля вся синя,
Ніби апельсин»--
На все життя.
Я добре вчусь,
Не курю і не п’ю,
І що мені душа?
Я мертва, жива,
Все рівно мене нема
Так я живу життя


20.01.08.


Рецензии