Every time
My heart breaks in many pieces.
Every time I see your smile
My soul flies up into sky.
Every time I see you sad
I just want to cry so bad.
Please don't lie and please don't hurt me,
Simply tell me that you love me.
Свидетельство о публикации №108012201686