моя мати

слово матері-святе,
тому що воно миле.
люба матінько моя
ти завжди красива
найважливіше для мене,
твоє добре слово...
як навчила ти любити
мою рідну мову..
і важливо все для мене,
все,що мати каже!
я люблю тебе матусю
як ту зорю ясну!!!!


21.04.2000


Рецензии