Единствеенный вечер

Веселі очі, посмішка ясна,
Кохаю дуже, у серцях весна.
Безмежне щастя, тихі ночі,
Жагуча пристрасть, очі в очі,
Тиха година, вічне сяйво,
Бездолене обличчя, скляне марево,
Відвертість погляду, стаємлена розмова,
З пластмасу окуляри, відсталість розумова,
Безглуздість відчуттів, гаряча кава,
Крикливість дотиків, м’яка заграва,
Відсутність земності, холодні руки,
Жага приємності, одвічні муки,
Краса всіх тіл, поєднаних на місці,
Причудливість страждань, жахливі вісті,
Незначність тих питань, даремні свічі,
Ті погляди сумні, - один одному в вічі.
Кохання, що у серці, святий вечір,
Блукання в світі мрій, грайлива втеча.
Ти кликав в підземелля, було тяжко,
Боялась вперше бути, бо це важко.
Дзвінок о сьомій десять пролунав,
Все вмить угріло, ранок сон віддав.


Рецензии