Юрков зак нчення

Усе завершилось сьогодні,
Тебе побачила з дівчиной,
Ти набрехав мені непевно,
Вона була лише причиной.

Якщо не хочеш буть зі мною,
Ти повернися і втечи.
Без тебе жити я зумію,
Побілку краще відключу.

І саме так, коли відчула,
Що це можливо саме він,
Судьба-злодійка причинила
Минучості той передзвін.

Іди – і знай, що я люблю,
Іди – я вже не озирнуся,
Дніпрові хвилі, той прибій,
Сьогодні я комусь наснюся.


Рецензии