Хай щастить!

Твій запах залишився на моєму тілі,
Ти знов пішов, покинувши мене,
Тепер одна я, але стіни білі
Нагадують, що день скоро мине.

Я не захочу більше сексу з тінню,
Якщо прийдеш, я не віддамся знов,
Знайди собі скоріш нову богиню,
Я складена лише для спів розмов.

Це жалко, що мене ти не цінуєш,
Жахливо, що зациклився в собі,
Ти більше вже мені не пропонуєш,
Бо жадібність найвища є в тобі.

Це сумно, що я знов шукаю
Нового хлопця, щастя і любов,
Нові серця я швидко відмикаю,
Мені це легко, мов скурити Давідов.

А от тобі не пощастить одначе,
Бо краще дівчину навряд чи ти знайдеш,
Але я вдачі побажаю і тим паче,
Я знаю – ти до мене ще прийдеш.


Рецензии