Юрков

Я думаю, ти повернешся знов,
А ти гадаєш – я усе пробачу,
З тобою якось мали ми любов,
А що тепер для тебе значу?
Для себе дівчину ти поки не знайшов,
А я гуляю то з одним, то з іншим.
Та все ж від мене ти тоді пішов,
І я гадала – все не буде вічним.
Ти думаєш, що я когось кохаю, -
А я розмінююсь лише по 5 рублів.
Шукаю ту любов і розумію,
Що пряжа не буває без вузлів…


Рецензии