Лм

Тільки погляд залишився в небо,
Там, де сонце і заходу мить,
Розумієш, мені дуже треба
Відчувати тебе і блакить.

Більше ми не побачимось, мабуть,
Сон пройде – настане зима,
Мої очі стаємлено крадуть
Твої губи, прекрасні вуста.

Кожен вечір дивлюсь я на небо,
Пам`ятаю про тебе щоночі,
Я скидаю пожовклі кеди
І рюкзак такий недівочий.

Я виходжу дивитись на захід,
Але місто все вкрите дощем.,
Я залишу лиш каву на таці
Й напишу просто літеру «М»…


Рецензии