Захвор ла

Як зробити, щоб ти був поруч –
Зав`язати канатом коліна?
Посадити на стулі ліворуч?
Як я можу, бо ти же людина?

Як залишити подих твій біля –
Прив`язати до ліжка руками?
І чекати, щоб була неділя?
Так тебе ж загризуть таракани!

Попросити просто у неба?
Чи дозволить навряд чи воно!
Адже я захворіла на тебе,
Це грипоза, це наче кіно!


Рецензии