Died

       
Тому на самому початку
Оставити потрібно смерть.
Якщо все нею закінчиться,
То це, звичайно, круговерть.

Нею помреш
І обернешся,
Нею живеш,
Нею проснешся.

Вона завжди поруч,
Чекає на тебе,
Її погукай –
Полетиш ти на небо…

Не треба боятись,
її же немає,
Бо це лише слово,
Її не буває…

Коли помираєш,
То ти ще живеш,
Коли вже помер ти,
То вже не помреш…


Рецензии