листи до мертвого мене...

листи до мертвого мене
я напишу одної ночі
най буде все, як ти захочеш
а інше просто промайне

змахне хвостом, завиє в шибках
закалатає в старий дзвін
воно ж бо зайве... ти усім
скажи, що виправиш помилки

в роботах за усі часи
аж потім скочиш в домовину
ти мій, тебе я не покину
сидіти буду до роси

що випаде так рано вранці
покриє сіткою тебе
у мозку тінню промайне
напівзабутий твій коханець

листи поклавши у траву
закрию очі. ті та інші.
не розплатитися. навіщо? -
бо вбив себе і знову живу

я тут, я поруч із труною
дивлюсь у дзеркало немов
під нігтями вже всохла кров
подряпини душі німої

і я ж читаю вголос лист
один із перших, їх багато
я не зумів тобі прощати
та треба перетнути міст

крізь темну ніч. лише обидва.
дай руку. тихше. крок та крок
ми маємо дійти зірок
і знов поглянути у прірву

17.11.2007


Рецензии