Она укр
Вона! Вона – таємнича і страшна,
В крапельках дощу тримтлива,
Вона гарна та примхлива,
Вона донька сонця й неба,
Вона з обріїв до тебе
Вона птахою літає
Але спокою не знає.
Крила має страхітливі
Серце з льоду і каміння
І підвладне їй насіння
Радості, добра і муки,
Щастя, болю і розлуки,
Впевненості, розуміння,
Розуму, надії і сумління
Вона в світі його сіє,
А сама вирощувать не вміє
Вона серце розкроїла
Вона душу запалила
Розірвала плоть шматками
Затопила все думками
Кригу з квітами змішала
Зорі у воді скупала
Засміялясь і зраділа
В своє небо полетіла
Не вернулась, не зосталась
З вільним вітром поєдналась
Не зпинити, не змінити,
Тільки жити і любити.
Свидетельство о публикации №108011502278